Hvem er vi

og hva

er viktig for oss?

Nordstrandklinikken Hvem er vi
Nordstrandklinikken er en veletablert klinikk plassert midt i hjertet på Nordstrand, og vi tilbyr det ypperste av plastikkirurgi og estetiske behandlinger med en høy internasjonal kvalitet.

Hos oss jobber kosmetiske sykepleiere og plastikkirurg tett om planlegging og behandling, og skreddersyr en behandlingsplan tilpasset ditt behov. Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører.
VÅRT TEAM

Våre verdier

Vårt løfte
Du vil som pasient ved Nordstrandklinikken møte et profesjonelt team som holder seg oppdatert innenfor sine fagfelt slik at du får den aller beste behandlingen. 

Vårt team består av erfarne spesialister som følger deg fra første konsultasjon til endelig resultat og oppfølging.

Vår plastikkirurg er blant de beste innen sitt felt med mange års erfaring innen både estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi.
Trygghet
Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av å se hvert enkelt individ og lytte til deres ønsker og bekymringer.

Vi gir vurderinger på bakgrunn av høy faglig kompetanse hos alle behandlere. Dette gjør at alle får transparente tilbakemeldinger og skreddersydde behandlinger tilpasset den enkelte.

Vi er opptatt av at alle får god informasjon om behandling, risiko og informasjon om komplikasjoner slik at du skal kunne fatte riktig avgjørelse.
Du er unik
Alle pasienter har et unikt utgangspunkt og har forskjellige ønsker og forventninger til resultatet. Det er viktig for oss å forstå nettopp dine ønsker.

På konsultasjon forklarer vi utfyllende hva du kan forvente å oppnå. Dersom dine ønsker fremstår som urealistiske, er det viktig å få klarlagt dette før operasjonen. I noen tilfeller vil vi  muligens fraråde kirurgi. Pasienter med en realistisk forståelse av hva som kan oppnås, vil bli aller mest fornøyd.

Alle som kommer til oss skal bli møtt med forståelse og sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk hos oss.

Vi er opptatt av god kvalitet, noe som igjen sikrer deg som fornøyd kunde og vi elsker fornøyde kunder.

Derfor er det du og dine ønsker som er i fokus hos oss. Vi er tilgjengelig for våre kunder gjennom hele prosessen slik at du kan føle deg trygg. Vi er her for deg - hele veien.

Vårt team

Møt våre spesialister

Å gjennomgå et kirurgisk inngrep kan oppleves som en stor beslutning. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelig for spørsmål og bekymringer før operasjonen din, og vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele opplevelsen hos oss.

Kristin Solheim

Daglig leder & Kosmetisk sykeleier

Kristin Solheim er kosmetisk sykepleier og daglig leder på Nordstrandklinikken.  Hun har et veldig godt estetisk blikk og god kjennskap til ansiktsanatomi.

Kristin er opptatt av naturlige resultater, forebyggende behandlinger, og ikke overbehandle. Hun lager en plan for behandling gjennom året utifra ønsker, behov og budsjett og hun følger godt opp kundene sine.

Kristin gjør de fleste behandlinger som fillerbehandlinger, botox, laserbehandlinger mot rynker, sprengte blodkar, hudoppstramming, peelinger, mesoterapi og oppsett av hudprogrammer fra ZO Skin health og ZO Medical og Skinceuticals.

Hun er Restylanesertifisert og har mange nasjonale og internasjonale kurs bak seg, blant annet er hun trenet fra Tyskland og Monaco.

Kristin har jobbet fra 2006-2015 med postoperativ sykepleie på Kirurgisk avdeling Ahus, Rikshospitalet, Haraldsplass sykehus og Aleris innen plastikkirurgi før hun begynte som kosmetisk sykepleier på fulltid. Hun har også jobbet med dette feltet på Nordstrandklinikken de senere årene og har mye erfaring med oppfølging og kontroller etter operasjoner.

Dr Alexander Vigen

Overlege PhD & spesialist plastikkirurgi

Dr. Alexander Vigen har lang erfaring innen brystkirurgi, ansiktskirurgi samt kroppsformende kirurgi. Dr Vigen har spesialisert seg innen estetisk brystkirurgi som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon. Han opererer ofte bukplastikk etter vekttap eller fødsler, og interesserer seg for moderne metoder for fettsuging samt fettransplantasjon. I tillegg har han utviklet en særlig interesse for øyelokk kirurgi og ansiktsløft. 

Dr Vigen har jobbet som plastikkirurg siden 2011 og jobbet de første årene mest med generell plastikkirurgi og kroppsformende kirurgi, og som overlege siden 2016 med interesse for og spesialfelt på bryst, ansikt og kroppsformende kirurgi. 

Dr. Vigen er medlem av ISAPS - International Society for Aesthetic Plastic Surgery og reiser jevnlig på kurs og konferanser rundt i verden. Han har fått internasjonal erfaring ved opphold hos mange kjente plastikkirurger i utlandet. 

Dr. Alexander Vigen er interessert i å finne løsninger som går på kryss og tvers mellom plastikkirurgi og kosmetisk medisin og hvordan man kan kombinere ulike typer kirurgiske og ikke kirurgiske inngrep for best mulig resultat for pasientene. Noen pasienter ønsker det ene og andre det andre og det er viktig at man har høy kompetanse innen begge felter for å finne den beste løsningen for hver og en. I noen tilfeller vil han anbefale ikke-kirurgiske metoder, laserbehandlinger og såkalt minimal invasive inngrep og kombinere disse for å oppnå best resultat, mens hos andre vil en operasjon være den beste løsningen.

Dr Vigen er Restylane sertifisert, og har deltatt på flere årlige internasjonale kongresser de siste 10 årene. Han har også vært foredragsholder på flere internasjonale kongresser for plastisk kirurgi.

Dr Vigen er utdannet lege ved NTNU, og tok doktorgrad (PhD) ved NTNU og jobbet på Plastikkirurgisk avdeling på Sykehuset Telemark fra 2011-2015, ved Plastikkirurgisk avdeling på Haukeland Universitetssykehus i 2015-2017, og som overlege siden 2016 på Ahus og flere privatklinikker.

Malin Bratmyr

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Malin Brattmyr er autorisert Restylanebehandler, og har lang erfaring innen estetiske behandinger som fillere, botox, microneedling, mesoterapi, og laserbehandlinger.

Malin har tidligere jobbet på hudavdelingen ved Rikshospitalet samt på legevakt med kompetanse innen sårbehandling.

I 2013 videreutdannet hun seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie akademiet og hun har siden jobbet heltid med estetiske behandlinger ved flere klinikker.

Hun har den seneste tiden vært medisinsk ansvarlig sykepleier ved The Thief og Artesia. Malin Brattmyr har et godt estetisk blikk og generelt høy kunnskap innen estetisk medisin.

Ved injeksjoner kombinert med laserbehandlinger oppnår hun naturlige resultater, og et harmonisk og balansert uttrykk.Et av hennes hovedfokuser er å oppnå og opprettholde en sunn og frisk hud gjennom å kombinere ulike behandlinger sammen med gode hjemmeprodukter.

Hun har erfaring med behandling av b.la kviser, pigmentskader, og rosacea. Alle er vi individuelle og det er viktig at man behandler utifra den enkeltes behov.

Forebygging er viktigst men hvis huden er i ubalanse så har Malin kunnskaper og erfaring med hva som kan hjelpe for å få den på rett vei.

Sabrina Østlie

Klinikkoordinator og SOME ansvarlig

Sabrina er ofte den første man møter på Nordstrandklinikken.

Hun er opptatt av å være blid og imøtekommende og samtidig omsorgsfull.

Hun har lang erfaring innen mote og skjønnhet og elsker å svare på spørsmål, det være seg inngrep, behandlinger eller produkter.

Det viktigste for Sabrina er at man som kunde eller pasient hos Nordstrandklinikken alltid skal føle seg godt ivaretatt og at man blir tatt på alvor.

Er det noe du lurer på?
Vi hjelper deg gjerne

Adresse

Kongsveien 91 (Holtet)
1177 OSLO

E-post

post@nordstrandklinikken.no

Telefon

+47 400 200 60

Åpningtider

Man - Fre 10:00 - 18:00
Kvelder/helger etter avtale

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!