Konsultasjon kirurgi

Konsultasjon kirurgi
Konsultasjon kirurgi

Din sikkerhet og velvære kommer alltid først hos oss. På Nordstrandklinikken møter du et team av erfarne spesialister som følger deg fra første konsultasjon til endelig resultat og oppfølging.

Å gjennomgå et kirurgisk inngrep kan oppleves som en stor beslutning. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelig for spørsmål og bekymringer før operasjonen din, og vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele opplevelsen hos oss.

På Nordstrandklinikken skreddersyr vi hver pasients behandling og vi investerer tid for å forstå dine behov fullt ut. Det første besøket, eller konsultasjonen som det heter er derfor  viktig. På dette besøket møter du din plastikkirurg og sammen går dere gjennom dine ønsker og forventninger. Ut fra din helsetilstand og dine ønsker diskuterer du hvilken(e) behandling(er) som passer for deg. Vår plastikkirurg har bred kompetanse og lang erfaring og vil kunne hjelpe deg ut fra dine personlige forhold.

I forbindelse med konsultasjonen får du all nødvendig informasjon om behandlingen du har valgt og vi går gjennom hva du må tenke på før og etter operasjonen.

BESTILL TIME

På operasjonsdagen

Når du kommer til oss på operasjonsdagen vil du bli ønsket velkommen av våre ansatte.  Du vil så møte kirurgen og anestesilege før eventuell anestesi. Sammen går dere gjennom den planlagte intervensjonen og alle mulige spørsmål blir besvart. 

Når du våkner etter operasjonen, får du hvile i vår restitusjonsavdeling, hvor våre ansatte tar vare på deg i trygge og rolige omgivelser.  Før utskrivning fra klinikken vil du få muntlig og skriftlig informasjon om medisiner, prosedyrer og eventuelt sykefravær. Du er også booket inn for dine oppfølgingsbesøk.

Etter operasjonen

De første dagene etter operasjonen er det viktig å ta det litt roligere enn vanlig og følge våre råd for å skape de beste forutsetningene for rask restitusjon. Vi ringer deg når du kommer hjem for å høre hvordan du har det. Du får også et direktenummer som du alltid kan ringe.

Etter at du har gjennomgått en operasjon hos oss har du tett kontakt med sykepleier og plastikkirurg for å følge opp tilhelingsprosessen og det endelige resultatet. Du vil bli booket inn til sykepleier for gjenbesøk ca 2 uker etter inngrepet. Hensikten med returbesøket er å sikre at helingsprosessen skrider frem som forventet og å fjerne eventuelle sting. Du vil også se din kirurg for en oppfølging på et senere tidspunkt. Alle returbesøk er selvsagt gratis. 

Skulle det dukke opp ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt med oss når som helst - vi er her for deg!

Hva leser andre?

Her finner du andre inngrep som andre tar.

Motta tips og tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev
meld meg på

Ta kontakt

Om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss her eller ringe oss på telefon +47 400 200 60.
Tusen takk for at du tar kontakt! Du hører snart fra oss.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen!