Vårt team

Bli kjent med oss!

Kosmetiske sykepleiere og plastikkirurg samarbeider tett for å skreddersy behandlingsplaner tilpasset kundenes behov. Våre behandlere har spesialistkompetanse og lang erfaring. Vi har god personlig oppfølgning og høyt fokus på sikkerhet/trygghet.

Overlege PhD, spesialist i plastikkirurgi

Kosmetisk Sykepleier & Daglig Leder

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Vi er medlem av

Våre behandlere reiser stadig på nasjonale- og internasjonale kongresser forfagutvikling.

Hva våre pasienter sier om oss

Kan ikke skryte nok av Dr. Alexander Vigen å de andre på Nordstrandklinikken. Jeg har vert i kontakt med mange klinikker, etter mitt store ønske om en brystforstørrelse.
På Nordstrandklinikken ble jeg med engang tatt på alvor, å fikk utført en operasjon etter en god å lang konsultasjon. Her blir du virkelig godt ivaretatt fra første stund, å nøye lyttet til.

Tusen hjertelig takk til alle på Nordstrandklinikken for en super jobb. 5 av 5 stjerner til alle sammen!

Ellen

Pasient

Anbefaler dr. Alexander og teamet hans på det varmeste. Man følte seg velkommen fra man gikk inn for konsultasjon om bytte av brystproteser, og de har følgt bra opp før/etter operasjonen. Alexander gjorde en fantastisk jobb og kan ikke skryte nok av jobben han har gjorde. Han er en perfeksjonist i jobben sin og det synes på arbeidet hans. Brystprotesene jeg hadde fra før av hadde ikke blitt gjort riktig og jeg hadde mye problemer med de (en dårlig jobb fra en annen klinikk). Dr. Alexander rettet det opp og byttet brystproteser. Han brukte de gamle arrene og hadde nesten ikke noe smerter etterpå.

Vilde Jeanett Slora

Pasient

Anbefaler Alexander og hans fantastisk dyktige, profesjonelle team på Nordstrandklinikken på det sterkeste! Med en gang du kommer inn døren så merker du at de virkelig bryr seg om deg, og de gjør absolutt alt de kan for at du skal få akkurat det resultatet du ønsker. Kan ikke roses nok!

Hauk Dehli Hansen

Pasient

Fantastisk sted med kompetente og fantastiske mennesker. Følte meg så trygg og godt ivaretatt av alle sammen. Resultatet ble enda bedre enn jeg hadde forventet takket være dyktige Alexander og teamet hans. Alexander tok seg god tid til å lytte til hva jeg ønsket samtidig som han gav meg mange gode råd jeg ellers ikke hadde tenkt på. Utrolig dyktig som jeg absolutt kan anbefale videre:)

Ida Evensen

Pasient

Etter en operasjon i USA med dertil hørende fettsuging av magen, ble resultatet en meget ujevn og ‘bulket’ utseende mage , som jeg følte meg svært ukomfortabel med. Jeg var både sint og fortvilet.
Jeg bestemte meg for å prøve å søke hjelp om det var mulig å gjøre noe med dette. Jeg hadde ikke hørt om Alexander Vigen før, men ved et ‘lykketreff’ (vil jeg påstå), kom jeg i kontakt med han.
Allerede fra mitt første møte med han, fikk jeg inntrykk av at han genuint ville prøve å hjelpe meg, til tross for at dette kunne bli en vanskelig oppgave.
Han bestemte seg for å utføre mageplastikk på meg (med dertil store utfordringer, tror jeg).
Vi var begge svært fornøyd med resultatet.
Hans store faglige dyktighet som kirurg, og ikke minst hans omsorgsfulle og usedvanlig hyggelige egenskaper som medmenneske , gjør at jeg på det sterkeste vil anbefale han når du trenger å ordne noe på deg selv !!
Med takknemlig hilsen fra Bjørg Ellinor Hansen.

Bjørg Ellinor Hansen

Pasient

I mange år har jeg sett etter den riktige klinikken for meg. Der man føler seg velkommen og i være tatt på alle plan. Fikk tips av en venninne om Estetisk Hudklinikk, det tok ikke mange dager før jeg tok kontakt med dem.

Første inntrykk av stede var den hyggelige damen i resepsjonen som tok meg godt i mot. Så var det resten av lokalet som var innbydende. Hyggelig og god atmosfære mens man venter på legen.

Legen synes jeg er en hyggelig og varm imøtekommende person og er interessert i å høre på hva jeg har og si, vi har en bra dialog. Jeg bestilte time etter samtalen og så frem til et godt samarbeid.

Når jeg kommer for andre gang for å gjennomføre min oppresjon, møter jeg på anestesilegen og sykepleieren, som tar seg tid til å snakke med meg. Dette gjør at jeg føler at jeg er i gode hender og i trygge omstendigheter før og etter operasjon.


Jeg har alltid følt meg trygg hos Nordstrandklinikken og ser frem til å bruke dem mer.

Elena Bjerke

Pasient

Her kan du lese hva våre pasient og kunder sier

Rull til toppen