Profhilo - vår store nyhet!

Vi er så glade for å kunne annonsere at vi nå tilbyr behandlingen Profhilo her hos oss. Dette er en behandling som egner seg svært godt til en slapp hud med tap av elastisitet. Behandlingen resulterer i en mer gjennomfuktet og oppstrammet hud.

profhilo amalie

Dette er en behandling som mange har etterspurt og som kan vise til virkelig gode resultater. Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen. Profhilobehandlingen bygger ikke volum.

profhilo behandling

Hvordan foregår behandlingen?

Vi behandler både ansikt og hals med Profhilo. Behandling av ansiktet består av fem injeksjonsstikk på hver side, det samme gjelder halsen. Disse punktene er anatomisk utvalgt for optimal effekt. Etter at det er injisert under huden så sprer produktet seg.

Profhilo holder seg i huden i ca. 28 dager og i dette tidsrommet foregår det stimulering av fire forskjellige type kollagen og elastin ved den langsomme frisettingen av hyaluronsyre. 

Rett etter behandlingen kan du oppleve å ha små kuler under huden som kan minne om vepsestikk, men disse forsvinner når produktet sprer seg. 

profhilo behandling

Selve behandlingen tar ca. 20 – 30 minutter og du kan dra direkte tilbake til jobb, noe som gjør dette til den perfekte lunsj behandlingen. Behandlingen bør gjentas to ganger, med et mellomrom på fire uker.

PROFHILO behandling med amlie

Kom gjerne innom for en uforpliktende prat!

Du kan bestille en gratis konsultasjon her. Jeg håper vi sees 🙂

/ Kosmetisk sykepleier Amalie

 

Rull til toppen