Hvordan du får sommergløden

Nå er den etterlengtede sommeren endelig her! Vi har nå lagt behandlinger med påfølgende flassing, rødhet og nedetid litt på hyllen frem til høsten, og fokuserer nå på behandlinger som er trygge å gjennomføre gjennom disse herlige sommermånedene. 

Sol og bad hører denne tiden til, dette er begge faktorer som kan tørke ut huden vår, i tillegg til å trigge pigmenteringer og fremheve linjer. 

Sommeren er en fin tid for å tilføre huden ekstra fukt, forebygge linjer og pigmenteringer, beskytte huden mot solskader og gi huden en boost og fin sommerglød. 

sommerglød - Nordstrandklinikken

Ved å påføre huden antioksidanter i tillegg til UV-beskyttelse ca. hver 2. time så har du allerede gjort mye, men dersom du ønsker så finnes det gode klinikkbehandlinger som kan utføres om sommeren. 

Fine sommerbehandlinger er eksempelvis injeksjonsbehandlingene Profhilo som strammer og løfter slapp hud og Restylane Skinbooster som bidrar til å fukte og revitalisere huden fra innsiden og ut. 

En annen populær behandling er microneedling med Dermapen, gjerne kombinert med mesoterapi. Ved å skape et kontrollert traume med Dermapen vil man stimulere til kollagendannelse, forbedre hudkvalitet og tekstur, reduserer pigmenteringer i tillegg til å minske porer. Mesoterapi er en cocktail av antioksidanter, peptider, vitaminer og hyaluronsyre som injiseres ved hjelp av små nålestikk. Hvilke ingredienser som benyttes på din behandling vil bli skreddersydd etter ditt behov. 

Dette er alle behandlinger med lite “nedetid”, som vil si at du kan gå ut fra klinikken og fortsetter dagen din som før, men som alltid, vær nøye med UV-beskyttelsen. 

Nyt sommeren, og husk at det alltid er lettere å forebygge enn å behandle og reversere:-)

// Kosmetisk sykepleier Amalie

Rull til toppen