Plastikkirurgi - Nordstrandklinikken

Spesialister innen plastikkirurgi

Til oss kommer både menn og kvinner med små og store utfordringer, og mange har komplekser for hvordan de ser ut. De fleste vil bare ha en kropp de føler seg mer vel i. Vi er av den oppfatning at det alltid finnes flere løsninger på en problemstilling, og derfor går vi nøye gjennom motivasjonen din under konsultasjonen.

De fleste som oppsøker en plastikkirurg har et ønske om å endre på utseendet. De vanligste inngrepene vi gjør ved Nordstrandklinikken er brystforstørrelse, brystløft, ansiktsløft og øyelokkirurgi. I tillegg er fettsuging i tillegg til korreksjoner av overflødig hud som bukplastikk, overarmsplastikk og lårplastikk veldig vanlige inngrep.

plastikkirurgi

Hvem er vi?

Alexander Vigen er overlege, PhD og spesialist i plastikkirurgi. Han er spesielt erfaren innen brystkirurgi, ansiktskirurgi og kroppsformende kirurgi.

All plastikkirurgi starter med god kartlegging

Ved Nordstrandklinikken setter vi alltid av god tid til å lytte til deg. Vi begynner hver behandling med å utføre grundig kartlegging av hva som er grunnen til at du kommer til oss. Hvilke ønsker og behov har du? Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd, og tar ansvar for å lede deg til riktig type plastikkirurgi slik at vi kan levere et resultat vi kan stå inne for. Vi er tilhengere av å utføre behandlinger som gir et naturlig utseende, men vil tilpasse oss dine ønsker.

Planlegging ved konsultasjon

Et godt  resultat starter med en god plan. Det kan være et konkret ønske om en forbedring, eller det kan være komplekser som ligger til grunn for ønske om operasjon. Det er veldig mange måter operasjonene kan gjøres på, og derfor er det viktig at plastikkirurgen tar seg tid å lytte til dine ønsker og behov. Samtidig må man ha et godt estetisk blikk og eminent kirurgisk teknikk for å gi de anbefalinger som leder frem til ønsket resultat.

Bestill konsultasjon

Fyll i skjemaet om du ønsker en konsultasjon med vår plastikkirurg. 

Vi tar kontakt med deg og finner en dag og et klokkeslett som passer deg.

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ringe oss på telefon: 400 200 60.

Rull til toppen