Mange kvinner ønsker reduksjon av brystvorter. Tilstanden kan korrigeres relativt enkelt under lokalbedøvelse eller eventuelt med noe sedasjon i tillegg. 

Størrelse

Ved reduksjon av brystvorter kan man velge mellom flere størrelser. Under inngrepet bruker man en metallring med en diameter på enten 42mm, 38mm eller 36mm så man kan velge hvilken størrelse man ønsker. Man kan velge andre størrelser men dette er mest vanlige.

Etter operasjon

Vi lukker såret med sting som løser seg opp av seg selv (evt. må de fjernes etter 10 dager).

Hva med arr?

Arrene er i begynnelsen litt røde, men med tiden blekner og mykner de. Vi anbefaler å teipe lenge etterpå for å få minst mulig synlig arr.

Man har også mulighet for å laserbehandle eller tatovere arrene i farge som areola senere for å få det nærmest helt bort.

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.

Pasienter leste også disse artiklene

Nordstrandklinikken er spesialister innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Dr. Alexander Vigen har vært plastikkirurg i over 10 år, og har vært overlege siden 2016. Han har fordypet seg i brystrekonstruksjoner og estetisk brystkirurgi. Vi har tilpasset websidene våre slik at du skal få anledning til å finne verdifull informasjon. Her presenterer vi et par artikler som kan være relevante for deg:

For å få kvalifisert informasjon og svar på dine spørsmål, anbefaler vi alltid å ta kontakt med oss for og avtale tid for en uforpliktende konsultasjon. 

Rull til toppen