Mangler du elastisitet og volum i huden?

Profhilo gir synlig forbedret hudkvalitet, og er en svært etterspurt behandling. Den er spesielt formulert for personer med lite volum og elastisitet i huden, og stimulerer økt produksjon av kollagen og elastin.

Behandlingen med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre

Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Dette er en behandling som mange har etterspurt og som kan vise til virkelig gode resultater. Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (HA) på markedet, spesielt formulert for personer med manglende volum og elastisitet i huden. Profhilo stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og gir en forbedret hudkvalitet.

PROFHILO behandling

Hvordan fungerer Profhilo?

Profhilo gir en umiddelbar og langsiktig forbedring av huden ved at den glatter ut og strammer opp huden i ansiktet, hals og andre steder på kroppen som har blitt slapp. Profhilo er en unik behandling som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin og er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

Hva er fordelene med Profhilo?

    • Lett hudoppstramming og bedre spenst i huden. 
    • Fukt og glød til ansikt, bryst eller hals.
    • Lettere rynke og linjereduksjon
    • Generell hudforbedring 

Hvordan utføres behandling med Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling som settes i det ytterste hudlaget på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk (avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt). Vi injiserer hyaluronsyre forsiktig på nøyaktig de definerte punktene som fører til at det fordeles jevnt i huden. For en maksimal effekt bør behandlingen gjentas etter 1 måned. 

Er behandlingen smertefull?

Behandling med Profhilo medfører veldig lite ubehag da injeksjonene utføres sakte og forsiktig.

Hva slags resultat kan jeg forvente?

Produktet befinner seg i huden i ca 28 dager.  I dette tidsrommet foregår det stimulering av fire forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet kan vare i 6 måneder, før vi anbefaler at man tar en vedlikeholdsbehandling. 

PROFHILO behandling

Hvor lang tid tar behandlingen?

Selve behandlingen tar ca. 20 – 30 minutter og du kan dra direkte tilbake til jobb, noe som gjør dette til den perfekte lunsj behandlingen. Behandlingen bør gjentas to ganger, med et mellomrom på fire uker.

Bivirkninger

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med profhilo.

Etter behandlingen

Etter behandlingen bør du unngå hard trening, bad/badstue og alkohol det første døgnet. Ikke ta deg i ansiktet de første timene etter behandling og vær forsiktig med ekstrem varme og kulde de første 76 timene.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon her.

Rull til toppen