Øyelokkplastikk - Fjerning av hudoverskudd og fettposer under øynene

Øyelokksplastikk er det mest populære av inngrepene våre, og tendensen til hudoverskudd og poser rundt øyne er ofte arvelig. Ved en øyelokksplastikk fjerner man hudoverskudd på øyelokkene og uønskede fettposer, og målet er å se friskere og opplagt ut, hindre synsfeltutfall, eller igjen kunne applikere øyeskygge hos kvinner.

Vi gjør grundige vurdinger

Det er også en viktig vurdering om øyebryn er godt plassert eller om det trengs et øyebrynsløft eller panneløft. Noen ganger er det også heng av selve øyelokket, og noen ganger kan det være behov for fettransplantasjon om man har hule øyne. Det vanligste er imidlertid hudoverskudd på øvre øyelokk og ofte fettposer inn mot nesen. 

Du vil få en grundig vurdering på konsultasjon hos plastikkirurg om hva som er best å gjøre. Øyelokksplastikk gjøres under lokalbedøvelse eller med sedasjon i tillegg. Du får et lite arr som går i globallinjen, og som i prinsippet har samme lengde som selve øyelokket. Arret er lite synlig. I nedre øyelokk går arret rett i øyelokkanten mot hårkanten, eller uten at det synes fra innsiden om man kun fjerner poser, og dersom hudoverskuddet er av mindre karakter og kan fjernes med laserbehandling.

Du får sting og teip som fjernes hos oss etter 6 dager, eller på legekontor om du bor langt unna. De fleste får lite hevelse og blåmerker, men dette kan variere fra person til person. Man ser som oftest presentabel ut like etter man har fjernet stingene, etter ca. 1-2 uker, selvom det tar 2-3 måneder før endelig resultat.

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Rull til toppen