Arrkorreksjon - Nordstrandklinikken

Vi får stadig henvendelser fra pasienter som har stygge eller breddeforøkede arr fra skader eller kirurgi andre steder.

Forskjellige metoder

Oftest vil det beste være å fjerne arret kirurgisk og sy det pånytt med plastikkirurgisk teknikk, men i noen tilfeller vil det også være hensiktsmessig å gjøre laserbehandling av arret. 

Om operasjonen

Inngrepet gjøres som regel i lokalbedøvelse. Man setter sting lagvis, både under huden (som løser seg opp etter 3-6 måneder) for å holde det sammen (gir penere arr), og intrakutant (for å unngå stingmerker).

Stingene legges i retninger i huden som går paralellt med hudens naturlige rynker og folder. De skjules ved at de legges i områder hvor de ikke synes like godt.

Laserbehandling og microneedling

Vi kan som regel fjerne arret og sy det pent sammen på nytt (arr bli penere med tiden) men det finns også andre metoder mot arr som laserbehandling og microneedling. Ikke alle arr lar seg korrigere, men vi kan gjøre en vurdering av dette på forhånd.

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.

Rull til toppen