Om Oss - Nordstrandklinikken

Om Oss

God kvalitet sikrer deg som fornøyd kunde og vi elsker fornøyde kunder, derfor er det du og dine ønsker som er i fokus hos oss. Vi er tilgjengelig for våre kunder gjennom hele prosessen slik at du kan føle deg trygg.

Hos oss jobber kosmetiske sykepleiere og plastikkirurg tett om planlegging og behandling, og skreddersyr en behandlingsplan tilpasset ditt behov. Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører.

I FOKUS

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.

Vårt Team

Kosmetiske sykepleiere og plastikkirurg samarbeider tett for å skreddersy behandlingsplaner tilpasset kundenes behov. Våre behandlere har spesialistkompetanse og lang erfaring. Vi har god personlig oppfølgning og høyt fokus på sikkerhet/trygghet.

Alexander-sirkel

Alexander Vigen

Overlege PhD, spesialist i plastikkirurgi

Alexander har lang erfaring innen brystkirurgi, ansiktkirurgi samt kroppsformende kirurgi. Interesse for laserbehandlinger og minimal invasive behandlinger og kombinasjonsbehandlinger.
Overlege på Ahus siden 2016, spesialfelt innen brystkreft rekonstruksjoner og hudkreft særlig i ansiktet. Jobbet ved Ibsensykehusene siden 2016. Plastikkirurgisk avdeling Haukeland Universitetssykehus 2015-16. Plastikkirurgisk avdeling Sykehuset Telemark fra 2011-15. Generell kirurgi 2007-2011.

Utdannet Spesialist i plastikkirurgi fra Sykehuset Telemark og Haukeland Universitetssykehus. NTNU Doktorgradsprogrammet. NTNU Medisinstudiet. UB/Befalsskolen for Hærens Sanitet.

Er Restylane sertifisert. Deltatt på flere årlige internasjonale kongresser de siste 10 årene.
Ansvarlig lege for Nordstrandklinikken. Tidligere ansvarlig lege for noen større klinikker. Lang erfaring innen brystkirurgi, ansiktkirurgi samt kroppsformende kirurgi. Foredrag på kongresser.

Kristin-sirkel

Kristin Solheim

Kosmetisk Sykepleier

Kristin er kosmetisk sykepleier og har et veldig godt estetisk blikk og god kjennskap til ansiktsanatomi. Hun er opptatt av naturlige resultater, forebyggende behandlinger, og ikke overbehandle.
Hun lager en plan for behandling gjennom året utifra ønsker og behov og budsjett og følger godt opp kundene sine.

Hun gjør de fleste behandlinger som filler behandlinger, botox, laserbehandlinger mot rynker, sprengte blodkar, hudoppstramming, peelinger, mesoterapi og oppsett av hudprogrammer fra ZO Skin health og ZO Medical og Skinceuticals.

Kristin er Restylane sertifisert og har mange nasjonale og internasjonale kurs bak seg, blant annet trenet fra Tyskland og Monaco.

Malin Brattmyr

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Malin er autorisert Restylane behandler, og har lang erfaring innen estetiske behandinger som fillere, botox, microneedling, mesoterapi, og laserbehandlinger.

Tidligere jobbet hunHudavdelingen ved Rikshospitalet samt på legevakt med kompetanse innen sårbehandling. I 2013 videreutdannet hun seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie akademiet og hun har siden jobbet heltid med estetiske behandlinger ved flere klinikker. Hun har den seneste tiden vært medisinsk ansvarlig sykepleier ved The Thief og Artesia.

Malin har et godt estetisk blikk og generelt høy kunnskap innen estetisk medisin. Ved injeksjoner kombinert med laserbehandlinger oppnår hun naturlige resultater, og et harmonisk og balansert uttrykk.

Et av hennes hovedfokus ier å oppnå og opprettholde en sunn og frisk hud gjennom å kombinere ulike behandlinger sammen med gode hjemmeprodukter. Hun har erfaring med behandling av b.la kviser, pigmentskader, og rosacea. Alle er vi individuelle og det er viktig at man behandler utifra den enkeltes behov. Forebygging er viktigst men hvis huden er i ubalanse så har Malin kunnskaper og erfaring med hva som kan hjelpe for å få den på rett vei.

IMG_8476-2

Amalie Krohn

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Amalie er videreutdannet kosmetisk dermatolgisk sykepleier med et brennende engasjement for en sunn og optimal hudhelse.
Med en solid kunnskap om hud og hudens oppbygging, vil hun kunne hjelpe deg med å finne behandlingen som er rett for nettopp deg, utifra indikasjon og ønske.

Hun ønsker å fremme naturlige skjønnhet uten at du mister din individualitet. Med kunden i fokus vil hun legge opp et behandlingsforløp som passer for deg og ditt budsjett, med en god oppfølging underveis.I tillegg til videreutdanning innenfor kosmetisk og dermatologisk sykepleie så er Amalie er kurset gjennom blant annet Beauty Technology og Scanex Medical Systems.

Vi er medlem av

Våre behandlere reiser stadig på nasjonale- og internasjonale kongresser forfagutvikling.

Aktive Ingredienser

Vi fører en rekke kjente og moderne produkter. Du kan se hvilke ved å gå til vår nettbutikk. Det er også viktig å merke seg at noen av produktene krever av medisinske årsaker og lovverk en konsultasjon hos oss før du kan kjøpe dem. Disse produktene er merket.

Rull til toppen