Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og ny vitalitet, og er godt egnet for de som ønsker et naturlig resultat og en sterk og sunn hud. De fantastiske ingrediensene i Mesoterapi har både en oppstrammende, rynkereduserende, fuktighetsgivende og reparerende effekt.  Vi benytter Mesoterapi fra Innoaesthetics

«Mesoterapi» kommer fra de greske ordene mesos som betyr «midt», og therapeia som betyr “å behandle medisinsk”. Mesoterapi er en estetisk behandling hvor man benytter flere injeksjoner av farmasøytiske medisiner, planteekstrakter, vitaminer og andre ingredienser i huden for å oppnå foryngelse av huden. 

Hvordan virker Mesoterapi?

Avhengig av behov hos pasienten kan våre behandlere sette sammen ulike “cocktails” med virkestoffer som har forskjellig virkning på huden.

Hyaluron syre

Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tap av hyaluronsyre i huden og gjenskaper dermed hudens tykkelse og gir volum. Hyaluronsyre fukter huden fra innsiden, beskytter mot uttørring, og erstatter tapt volum.

  • 12 Vitaminer (A, B, C, E, I): Stimulerer vitale cellefunksjoner
  • 24 Aminosyrer: Fremskynder proteinproduksjonen (elastin, kollagen)
  • 6 Coenzymer: Støtter biokjemiske reaksjoner i vevet
  • 8 Mineraler: Tilfører mineraler for cellefunksjoner.

Hvilke områder kan behandles?

Man kan behandle alle områder med tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, solskader, og arr. Hele kroppen kan behandles, men det mest vanlige er ansikt og hals, utringning, og hender.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, med små, lette stikk i hudens overflate. Det er kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk over hele området, som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen).

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten er synlig med det samme, men best en til to uker etter behandlingen. Det anbefales å gjennomføre minimum 3 behandlinger som vil gi en langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Kroppens normale aldringsprosess fortsetter, men hensikten med behandlingen er å sette aldringsprosessen gradvis tilbake.

Er det noen bivirkninger med mesoterapi?

Det kan forekomme allergiske reaksjoner på innholdsstoffene i serumet, selv om dette er svært sjeldent. Rødhet og blåmerker kan forekomme.

Kan jeg kombinere mesoterapi med andre behandlinger?

Mesoterapi er en veldig fin behandling som er fin å kombinere med behandlinger som kjemisk peeling og dermapen. Kombinasjonen gir økt effekt av alle behandlingene. 

Vi kan utføre alle behandlingene på samme behandlingstime.

Rull til toppen