Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og ny vitalitet. Ingrediensene i Mesoterapi har både en oppstrammende, rynkereduserende, fuktighetsgivende og reparerende effekt. Behandlingen er for de som ønsker et naturlig resultat og en sterk og sunn hud. 

Vi bruker Mesoterapi fra Innoaesthetics. 

Mesoterapi (fra greske mesos ,”midt” og terapi fra gresk therapeia , “å behandle medisinsk”) er en estetisk behandling hvor man benytter flere injeksjoner av farmasøytiske medisiner, planteekstrakter, vitaminer og andre ingredienser i huden for å oppnå foryngelse av huden. 

Hvordan virker Mesoterapi?

Avhengig av behov hos pasienten kan våre behandlere sette sammen ulike “cocktails” med virkestoffer som har forskjellig virkning på huden.
Hyaluron syre
Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tap av hyaluronsyre i huden og gjenskaper dermed hudens tykkelse og gir volum? Hyaluronsyre fukter huden fra innsiden, beskytter mot uttørring, og erstatter tapt volum.
12 Vitaminer (A, B, C, E, I): Stimulerer vitale cellefunksjoner
24 Aminosyrer: Fremskynder proteinproduksjonen (elastin, kollagen)
6 Coenzymer: Støtter biokjemiske reaksjoner i vevet
8 Mineraler: Tilfører mineraler for cellefunksjoner.

Hvilke områder kan behandles?


Man kan behandle alle områder med tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, solskader, og arr.
Hele kroppen kan behandles, vanligst er ansikt og hals, utringning, og hender.

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen udføres med en meget tynn nål, det skjer med små, lette stikk i hudens overflate . Det er denne kombination av unike næringsstoffer og mange små stikk over hele området, som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen).

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefales å få minimum 3 behandlinger, som gir langvarig rynkereduserende effekt i huden.
Kroppens normale aldrings prosess fortsetter, men hensikten med behandlingen er å sette den gradvis tilbake.

Rull til toppen