I mange år har jeg sett etter den riktige klinikken for meg. Der man føler seg velkommen og i være tatt på alle plan. Fikk tips av en venninne om Estetisk Hudklinikk, det tok ikke mange dager før jeg tok kontakt med dem.

Første inntrykk av stede var den hyggelige damen i resepsjonen som tok meg godt i mot. Så var det resten av lokalet som var innbydende. Hyggelig og god atmosfære mens man venter på legen.

Legen synes jeg er en hyggelig og varm imøtekommende person og er interessert i å høre på hva jeg har og si, vi har en bra dialog. Jeg bestilte time etter samtalen og så frem til et godt samarbeid.

Når jeg kommer for andre gang for å gjennomføre min oppresjon, møter jeg på anestesilegen og sykepleieren, som tar seg tid til å snakke med meg. Dette gjør at jeg føler at jeg er i gode hender og i trygge omstendigheter før og etter operasjon.

Jeg har alltid følt meg trygg hos Estetisk Hudklinikk og plastikkirurgi og ser frem til å bruke dem mer.

Elena Bjerke

Kunde

Fantastisk sted som anbefales på det sterkeste! Jeg har fått utført flere hudbehandlinger av kosmetologisk sykepleier Malin, profesjonell, kunnskapsrik og dyktig. Hun setter sammen en hudprogram som passer min hud og mine behov og som fungerer hver gang og jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Joanna Halsteinli

Kunde

Anbefaler klinikken på det varmeste. Alle er veldig dyktige og flinke til å anbefale samt legge opp behandlingsløp som passer for deg og din hud/tilstand. Det føles også veldig trygt at de er utdannet dermatologiske sykepepleiere. Også veldig bra at de har et totalt tverrfaglig team med kirurg også, dersom man ønsker å gjøre større inngrep enn ren hudbehandling.

Jeg har vært veldig fornøyd med kombinasjonsbehandlingen dermapen og mesoterapi, og jeg gleder meg til å fortsette der med flere behandlinger 🙂

Stina Pedersen

Kunde

Har fått fillerbehandling og mesoterapi på estetisk hudklinikk. Er kjempefornøyd med resultatet, føler jeg blir lyttet til, er i trygge hender med høy medisinsk kompetanse og vil annbefale dem til andre.

Mariacanfly

Kunde

malin brattmyr

Malin Brattmyr

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Malin Brattmyr er autorisert Restylane behandler, og har lang erfaring innen estetiske behandinger som fillere, botox, microneedling, mesoterapi, og laserbehandlinger.

Tidligere jobbet hun på Hudavdelingen ved Rikshospitalet samt på legevakt med kompetanse innen sårbehandling. I 2013 videreutdannet hun seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie akademiet og hun har siden jobbet heltid med estetiske behandlinger ved flere klinikker. Hun har den seneste tiden vært medisinsk ansvarlig sykepleier ved The Thief og Artesia.

Malin Brattmyr har et godt estetisk blikk og generelt høy kunnskap innen estetisk medisin. Ved injeksjoner kombinert med laserbehandlinger oppnår hun naturlige resultater, og et harmonisk og balansert uttrykk.

Et av hennes hovedfokus ier å oppnå og opprettholde en sunn og frisk hud gjennom å kombinere ulike behandlinger sammen med gode hjemmeprodukter. Hun har erfaring med behandling av b.la kviser, pigmentskader, og rosacea. Alle er vi individuelle og det er viktig at man behandler utifra den enkeltes behov. Forebygging er viktigst men hvis huden er i ubalanse så har Malin kunnskaper og erfaring med hva som kan hjelpe for å få den på rett vei

Vi er medlem av

Våre behandlere reiser stadig på nasjonale- og internasjonale kongresser forfagutvikling.

Hva våre pasienter sier om oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Rull til toppen