Pigmentflekker i huden er et mer og mer vanlig problem og kan være sjenerende for mange. Det kan vises i huden som brune eller mørke flekker, enten som én enkelt flekk eller som melasma i større områder. Behandlingsmulighetene er mange, men en svært effektiv måte å fjerne pigmentflekker på er med laserbehandling.

Mørke flekker i huden kan ofte være sjenerende. Likevel kan du med enkle behandlinger fjerne pigmentflekker i ansikt og på kropp.

Du kan fjerne pigmentflekker med på en skånsom og sikker måte med laserbehandling. Vår laser kan brukes både i ansikt, på hender og på kropp på en effektiv og sikker måte. Laserlyset absorberes av pigmentcellene i huden og bryter ned pigmentet.

For maksimal forbedring anbefaler vi som oftest er hjemmeprogram av hudpleie, i kombinasjon med klinikkbehandlinger som kjemisk peeling eller laserbehandling.

Hvorfor får man pigmentflekker?

Pigmentflekker kan komme av mange ulike årsaker, og de vanligste årsaker er:

  • Solskader
  • Hormonforandringer med graviditet
  • P-piller
  • Overgangsalderen
  • Traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer.

Studier viser at pigmentfeil kan få huden til å se 10-15 år eldre ut, selv om det ikke er synlige rynker og linjer i ansiktet.

Før og etter behandling

Både før og etter behandling bør man unngå sterk sol og solarium på området i minst tre uker. Det er viktig å bruke høy solfaktor.
Ved å bruke tilpassede hjemmeprodukter og solfaktor daglig vil det kunne minimere risikoen for at pigmenteringen vil komme tilbake. Under konsultasjonen med din behandler vil du få et skreddersydd hudprogram, og etter laserbehandlingen vil det behandlede området se mørkere ut før pigmentet forsvinner. Det tar mellom 5 til 15 dager. Det er viktig å følge din behandlers råd om etterbehandling slik at resultatet blir optimalt.

Pris:

  • Hender : 2500,-
  • Ansikt : 2500,-

Bestill time her.  

 

Rull til toppen