Tradisjonell lårplastikk

Det finnes ulike metoder for lårplastikk, for tradisjonell lårplastikk hvor det er mye hudoverskudd, (les mer om lårplastikk her). Men det finnes også noen andre metoder som kan være aktuelle. 

Lårløft / horisontal lårplastikk

Har man for mye hud/fettoverskudd som ligger på innside, fremside, bakside av lår, kan man i noen tilfeller istedenfor lårplastikk gjøre en horisontal lårplastikk.

Horisontal lårplastikk eller lårløft. innebærer å fjerne huden med et arr helt opp langs folden på innside lår.

Horisontal lårplastikk eller lårløft gir et svært naturlig resultat og betydelig mindre synlige arr enn ved lårplastikk. Kun mindre mengder hud er egnet ved denne metoden. 

Scarpa løft

Man kan også stramme låret noe ved en samtidig bukplastikk ved et såkalt Scarpa løft. Det betyr av Scarpas fascie (som ligger over muskulaturen) strammes opp og sys fast høyere opp samtidig med en bukplastikk. I noen tilfeller kan dette være kombinert med en fettsuging eller en horisontal lårplastikk for å unngå langsgående arr nedover på innsiden av låret. 

Smart lipo

Vi har også Smart Lipo prosedyrer men er som regel forsiktig med disse på innsiden av låret for å unngå uheldige arrdrag. Smart Lipo kan også benyttes i noen tilfeller for å fjerne fett og samtidig stramme opp hud.

Hvilken metode er best for deg?

Mengden av hud og fettoverskudd og plasseringen bestemmer hvilken metode man best bruker. 

Hva som egner seg best i ditt tilfelle diskuteres under konsultasjonen. Du bør være så nær normalvektig som mulig for å få best mulig resultat.

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.

Rull til toppen