Spesialister innen medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger

Med dyktige kosmetiske sykepleiere og et bredt utvalg av behandlinger jobber vi for at du skal bli den beste utgaven av deg selv.

Vi ønsker å øke våre pasienters livskvalitet, ved å vedlikeholde eller forbedre utseende med kosmetiske behandlinger, og gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

profhilo behandling

Forskjellen på medisinsk og vanlig hudpleie

Det som skiller vår medisinske hudpleieavdeling fra vanlige hudpleiere er at vi først og fremst er helsepersonell. Våre sykepleiere legger opp et personlig program, tilpasset deg og din hud, som skal fremme god hudhelse og velvære.

Vi tilbyr en rekke ulike kosmetiske behandlinger, blant annet rynkebehandlinger, fillerbehandlinger, laser, peeling og mindre inngrep over tid for å gi gode, varige resultater. Vi ønsker at du skal være fornøyd med egen hud, og streber mot å gi deg den selvsikkerheten som kommer med dette.

Vårt mål er at du skal bli en god versjon av nettopp deg selv, ingen andre.  

Aktive ingredienser og metoder som fungerer

I vår medisinske hudpleie inkluderes produkter med aktive ingredienser og medikamenter som fremmer din hudhelse, for eksempel ved å bekjempe kviser eller fornye og forbedre huden. 

Vi benytter oss av flere ulike metoder og verktøy for å oppnå ønsket resultat, og bruker gjerne en kombinasjon av klinikkbehandling og produkter til hjemmebruk.

Kosmetiske behandlinger tilpasset deg

Ved Nordstrandklinikken er vi av den oppfatning at det finnes flere veier til et bestemt resultat. Hvilken vei man går, avhenger av pasientens behov og forutsetninger.

Noen pasienter kommer til oss med sammensatte problemstillinger, og flere ting de ønsker å ta tak i. Våre to avdelinger for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi jobber tett sammen, noe som sikrer deg et kvalitetssikkert og helhetlig behandlingstilbud, uansett ønsker og behov.

Vi vektlegger grundig kartlegging av deg og din motivasjon for behandlingen. Ved konsultasjon vil vi alltid sette av god tid til å lytte til deg og forstå dine ønsker og behov. Slik kan du være trygg på at vi gir deg riktig og effektiv veiledning.

Bestill konsultasjon

Vi tilbyr kostnadsfri konsultasjoner hos våre kosmetiske sykepleiere.

Bestill time selv ved å trykke på knappen til venstre eller kontakt oss på telefon: 400 200 60 eller send en e-post til: post@nordstrandklinikken.no

Rull til toppen