Hos oss er du i gode hender

Spesialister innen medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger

Bestill en kostnadsfri konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere

Forskjellen på medisinsk og vanlig hudpleie

Det som skiller vår medisinske hudpleieavdeling fra vanlige hudpleiere er at vi først og fremst er helsepersonell. Våre sykepleiere legger opp et personlig program, tilpasset deg og din hud, som skal fremme god hudhelse og velvære.

Vi tilbyr en rekke ulike kosmetiske behandlinger, blant annet rynkebehandlinger, fillerbehandlinger, laser, peeling og mindre inngrep over tid for å gi gode, varige resultater. Vi ønsker at du skal være fornøyd med egen hud, og streber mot å gi deg den selvsikkerheten som kommer med dette.

Vårt mål er at du skal bli en god versjon av nettopp deg selv, ingen andre.  

produkter

Laserbehandlinger

produkter

Medisinsk hudpleie

produkter

Injeksjoner

produkter

Hudprogram

KRISTIN AKTIVE PRODUKTER

Aktive ingredienser og metoder som fungerer

I vår medisinske hudpleie inkluderes produkter med aktive ingredienser og medikamenter som fremmer din hudhelse, for eksempel ved å bekjempe kviser eller fornye og forbedre huden.

Vi benytter oss av flere ulike metoder og verktøy for å oppnå ønsket resultat, og bruker gjerne en kombinasjon av klinikkbehandling og produkter til hjemmebruk.

Kosmetiske behandlinger tilpasset deg

Ved Nordstrandklinikken er vi av den oppfatning at det finnes flere veier til et bestemt resultat. Hvilken vei man går, avhenger av pasientens behov og forutsetninger.

Noen pasienter kommer til oss med sammensatte problemstillinger, og flere ting de ønsker å ta tak i. Våre to avdelinger for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi jobber tett sammen, noe som sikrer deg et kvalitetssikkert og helhetlig behandlingstilbud, uansett ønsker og behov.

Vi vektlegger grundig kartlegging av deg og din motivasjon for behandlingen. Ved konsultasjon vil vi alltid sette av god tid til å lytte til deg og forstå dine ønsker og behov. Slik kan du være trygg på at vi gir deg riktig og effektiv veiledning.

Vi tilbyr kostnadsfri konsultasjoner hos våre kosmetiske sykepleiere.

Vi er medlem av

Våre behandlere reiser stadig på nasjonale- og internasjonale kongresser forfagutvikling.

Hva sier våre pasienter?

Planlegging ved konsultasjon

Det kan være et konkret ønske om en forbedring, eller det kan være komplekser som ligger til grunn for ønske om operasjon.

Det er veldig mange måter operasjonene kan gjøres på, og derfor er det viktig at plastikkirurgen tar seg tid å lytte til dine ønsker og behov. Samtidig må man ha et godt estetisk blikk og eminent kirurgisk teknikk for å gi de anbefalinger som leder frem til ønsket resultat.

Et godt  resultat starter med en god plan.

Rull til toppen