Laserlipolyse eller laserassistert fettsuging er et alternativ til tradisjonell fettsuging. Metoden ansees mindre invasiv pga plastikkirurgen bruker laser energi til å knuse fettet i et målrettet  område som gjør det lett å fjerne istedenfor å manuelt knuse det.

Det knuste fettet fjernes deretter gjennom et sug. Lokalbedøvelse er nødvendig (i motsetning til generell anestesi som kreves for tradisjonell fettsuging). Behandlingen tar vanligvis 45 minutter til en time.

Hvordan utføres det?

Man bedøver innstikksteder og under huden og setter inn en laserprobe som knuser fettet. Metoden ansees som mer skånsom enn tradisjonell fettsuging fordi det knuser fettet med varme. Man suger deretter ut det knuste fettet, og man kan bruke laseren til å stramme opp huden fra innsiden etterpå.

Hvordan virker metoden?

Denne prosedyren er utformet spesielt for de lokaliserte fettområdene som er motstandsdyktige mot tradisjonelt kosthold og mosjon. Fettcellene blir fortrinnsvis oppvarmet og forstyrret uten å påvirke andre typer celler i huden eller andre strukturer. Når fettet har blitt fortynnet ved hjelp av laserfettsuging, blir det drenert fra kroppen ved hjelp av små snitt eller forsiktig suget bort. Prosedyren betraktes som mildere enn andre fettsugingsteknikker på grunn av den mindre kanylen som brukes og på grunn av mindre snitt av snittene.

Områder som kan behandles

De mest populære områdene for fettsuging er mage, lår, hofter/flanker, hals, knær og ryggputer.
Metoden er veldig ideell for mindre områder og behandling av områder som er vanskelige å nå med tradisjonell fettsuging, inkludert under haken, bh-linjen og over knærne.

Fordeler med laser

Pasientene drar også nytte av hudstramming i området der laserfettsugingen ble utført. For noen pasienter gjør denne fordelen ved laserassistert fettsuging mer tiltalende enn tradisjonell fettsuging, noe som fjerner fett, men ikke strammer huden.

Vi bruker en av de mest avanserte lasersystemene som er tilgjengelige i dag for våre lipolyseprosedyrer.

Hvem passer metoden for?

Inngrepet egner seg best for de som er nær sin ideelle vekt, men som til tross for et sunt kosthold og regelmessig trening ikke klarer å fjerne områder med uønsket fett. Laser lipolyse ikke er en erstatning for sunt kosthold og mosjon. Dersom man har mye løs hud eller rektusdiastase anbefales istedet bukplastikk.

Man benytter beskyttelsesbriller mot øynene under prosedyren. Man trenger ikke være fastende og fordi man er våken og ikke kjenner noe, kjenner man heller ikke noe etter inngrepet. Laseren reduserer også mengden av blødning og blåmerker som oppstår, og er en mindre invasiv prosedyre enn fettsuging som gir en raskere og ofte mer behagelig tilheling.

Bestill time for vurdering:

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger.

Bestill din time her.

Se vår prisliste her

 

 

Rull til toppen