Hakeforstørring

Vi har alle ulik ansiktsform – og noen har et mer fremtredende hakeparti enn andre. Dersom du er misfornøyd med profilen din og ønsker deg en mer fremtredende hake, er det mulig å korrigere dette med ulike typer behandling.

På Nordstrandklinikken tilbyr ulike behandlinger for hakeforstørring:

  • Hakeforstørring med eget fett
  • Forstørring med filler
  • Bruk av implantat ved hakeforstørring

Vi anbefaler at du kommer på konsultasjon hos oss for å få veiledning i valg av behandling.

Fettransplantasjon til haken

Hakeforstørring med fettransplantasjon er et godt alternativ for personer som kun ønsker en moderat forstørring av hakepartiet.

Fettransplantasjon er en ganske vanlig behandlingsform der fett tas fra egen kropp og flyttes over til hakepartiet. Dette gir et naturlig resultat som er permanent.

Her kan du lese mer om fettransplantasjon.

Forstørre haken med filler

En annen vanlig metode for hakeforstørring er fillere, som for eksempel Restylane. Her injiseres hyaluronsyre i hakepartiet. Det er riktignok viktig å nevne at resultatet er kortvarig, da filler gradvis brytes ned i kroppen.

Her kan du lese mer om injeksjonsbehandling med Restylane.

Hakeimplantat

Hakeforstørring med hakeimplantat foregår ved at implantatet settes inn gjennom et lite snitt i hakeområdet, eller alternativt gjennom munnhulen i underkjeven. Slik vil du få et forstørret hakeparti med varig resultat. 

Hakeimplantater er laget av et silikonlignende materiale, med ulik grad av tykkelse.

Dette bør du tenke på før operasjonen

Vi på Nordstrandklinikken ønsker at du skal unngå komplikasjoner i den grad dette er mulig. Derfor anbefaler vi at du konsulterer med oss, slik at vi kan vurdere din helsetilstand før en eventuell operasjon.

Dersom du røyker, må du avstå fra dette i minst en uke før operasjonen, samt to uker etter operasjonen.

Dette skjer etter operasjonen

Etter du er ferdig operert, lukker vi såret med teip. Iblant brukes også små sting som løses opp av seg selv.

Etter operasjonen bør du avstå fra fysisk trening og hardt kroppslig arbeid i cirka to uker. Som tidligere nevnt, må du også unngå å røyke de første to ukene etter operasjon.

Kom til oss for en uforpliktende konsultasjon

For at vi skal hjelpe deg med å avgjøre hvilken behandling du skal ha, er det viktig at du kommer til oss for en konsultasjon.

På Nordstrandklinikken vektlegger vi grundig kartlegging av din tilstand og motivasjon for behandlingen. Ved konsultasjon setter vi av god tid til å lytte til deg, slik at vi kan forstå dine ønsker og behov best mulig. Slik kan du være trygg på at du alltid vil få riktig og effektiv veiledning hos Nordstrandklinikken.

Her kan du bestille konsultasjon hos oss.

Velkommen til Nordstrandklinikken!

Rull til toppen