Hva er Dermapen og hvordan virker det?

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes til hudforbedring. Den består av mange små nåler som lager små hull i huden og danner millioner av kanaler. Samtidig tilsetter man ulike typer serum med aktive ingredienser som dermed penetrerer bedre ned i huden og gir hudforbedring, faktisk så mye som 80% bedre penetrasjon ned i dermis (lærhuden) og gir næring til og forbedret epidermis (overhuden). Disse mikrokanalene i huden stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet er økt kollagenproduksjon i huden, det sammenliknes med effekten av en laserbehandling.

Dermapen er veldig fint å kombinere med andre behandlinger, både skreddersydde hudprogram for hjemmebruk, men også med ulike peelinger, mesoterapi, alt etter hudtilstand og ønsket resultat.

Hvilke områder kan man behandle?

Dermapen brukes i hele ansiktet, kropp, hals og hender. Noen av indikasjonene Dermapen kan behandle er:

  • Gusten og grå hud
  • Store porer
  • Strekkmerker
  • Rynker, linjer
  • Slapp ujevn hud
  • Arr og kvise arr

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Dette avhenger helt av hva og hvem man behandler.

Generell hudforbedring: normalt 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom

Kvise arr: Fra 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med med 6-8 ukers mellomrom

Hvor lang tid vil det ta før jeg kan se resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 32 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er  behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en relativt rask behandling. Vi har mulighet til å gi bedøvelse iform av krem om man ønsker det.

Er det noe nedetid etter behandling?

Generelt er det lite nedetid, men man kan være rød i huden 12-48 timer etter behandling. Man kan gå tilbake til daglige aktiviteter rett etter behandling.

Rull til toppen