Dersom man er plaget med hengende bryst vil det oftest være avgjørende å først gjenopprette en rund og mer spenstig form på brystet.

Ved ønskemål kan man legge inn proteser for å få større volum under samme operasjon. Kombinasjon av brystløft og protese kan være aktuelt om brystet henger mye eller om man ønsker mer fylde i brystet i tillegg til løftet. 

Hvem behøver brystløft?

Mange som ønsker et brystløft har gjennomgått vektnedgang eller ammet barn.

Noen mennesker kan (også i yngre alder) oppleve assymetri.

Mindre heng kan korrigeres med anatomiske proteser som løfter nedre pol. Dersom brystvorten henger tydelig nedenfor folden trengs brystvorten å løftes opp og brystet strammes  opp. 

Hvordan utføres brystløft?

Brystløft utføres på en lignende måte som brystreduksjon ved at man vanligvis kun fjerner den overflødige huden, flytter på brystvorten og former kjertelvevet.

Arr

Arrene går rundt brystvorten, eventuelt også vertikalt ned og således blir arrene mindre ved brystløft enn ved brystreduksjon.

Implantat (proteser)

Iblant er det behov for å legge implantat (en protese) ved brystløftsoperasjon når det ikke er nok ønsket volum i det hengende brystet.

Dette avklares på forhånd under en grundig konsultasjon der man tar hensyn til det resterende brystvolum samt dine ønsker (se brystløft kombinert med brystprotese).

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Rull til toppen