Brystforstørrelse er et av de vanligste plastikkirurgiske inngrepene. Avhengig av utgangspunkt, form på brystet og kjertelvolum, og hva slags resultat eller “look” man ønsker er det en rekke forskjellige valg å ta stilling til.

Vi tar hensyn til størrelse på protesene, type implantat (rund eller dråpeformet, projeksjon, over eller under muskel)  om det skal gjøres løft eller ikke, og plassering av arr.

Å finne rett størrelse

På konsultasjonen får du prøve forskjellige størrelser og projeksjoner som f.eks. forskjell på anatomiske og runde, og moderat plus og high profile implantater.

På konsultasjon kan man også vise før og etter bilder på operasjoner med forskjellige utgangspunkt og forskjellige valg av proteser.

Vi tar alltid hensyn til hva pasienten ønsker seg.

Hva slags brystproteser skal jeg velge?

For å finne ut hva som passer for deg anbefaler vi at du bestiller en konsultasjon hos plastikkirurg som har mange års erfaring med plastikkirurgi på bryst og se hva som anbefales i din situasjon.

Operasjonen

Ved operasjonen får du narkose og det settes i tillegg mye lokalbedøvelse som gjør at det blir mindre smerter.

Det forberedes en lomme under brystkjertelen eller under brystmuskelen.

En silikonprotese blir lagt inn av en størrelse og type som man har bestemt seg for før operasjonen.

Plassering av arr

Arret går enten under brystet (mest vanlig), rundt brystvorten eller gjennom armhulen.

Typer av protester vi bruker

Vi bruker proteser fra Motiva, Mentor og Polytech. 

Alle protesene er av den høyeste standard i verden.

Mentor og Polytech har mikroteksturerte anerkjente implantater med god protesegaranti, mens Motiva har nano teksturering som oppfører seg mer som et bryst og har mykere og mer bevegelige egenskaper.

For deg som trener mye

Polytech har B-lite serien for de som løper mye eller av andre grunner ønsker så lette proteser som mulig.

Kapselgaranti

Klinikken har kapselgaranti de første 5 år etter operasjon, dvs man får dekket gratis reoperasjon og protese om man får kapsel, da dette er særdeles sjeldent.

Hva slags implantat skal jeg velge?

Hvor stor rolle implantatet har avhenger blant annet av hvilket plan man plasserer det i og hvor mye kjertelvev man har, samt hvilken følelse de har.

I de fleste tilfeller vil flere implantater være aktuelle og dette er noe man vil snakke med plastikkirurgen om på konsultasjon.

Bestill konsultasjon – vi hjelper deg

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en uforpliktet konsultasjon først  Vi vil kunne gi deg kvalifisert informasjon om alle de ulike implantatene, og i samråd med deg finne ut hva som passer best til deg og din forventninger. 

Rull til toppen