Bestill konsultasjon

Vi er spesialister innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vi er stolte over å kunne bistå med et godt tverrfaglige miljø, slik at du får flere valgmuligheter - og større trygghet i dine valg.

 

Hva er fettransplantasjon?

Fettransplantasjon til bryst betyr at man flytter fettvev fra et sted til et annet. Det vanligste er å flytte fett til bryst for å øke volum eller til rompe.  Noen velger fettransplantasjon til ansikt i små mengder for å korrigere tapt volum som ved fillerbehandlinger.

Metoden gir et permanent resultat, sålenge man holder noenlunde samme vekt.

Fettsuge et område

Dersom man har en annen fordeling av fettvev enn hva som er enten vanlig eller ønskelig så kan man fettsuge et område og transplantere dette fettet til et annet sted for å øke volum og eller endre form.

Ved hjelp av fettsugingskanyler og en skånsom teknikk flyttes fettet fra sted til et annet sted på kroppen.

Hvem passer for denne metoden?

Fettransplantasjon til bryst er godt egnet for de som ønsker et naturlig resultat.

Metoden passer godt til deg som ønsker å øke 1-2 kroppsstørrelser eller transplantere fett istedenfor å bruke proteser. 

Ofte kan det være en god kombinasjon med fettsuging av 1-2 områder man ønsker å fettsuge.

Magne velger inngrepet av kosmetiske årsaker (forstørre brystene på grunn av manglende volum, form og for å korrigere asymmetri).

Det kan også være kvinner som har små og tomme bryst etter å ha gjennomgått graviditet og amming eller kvinner som har lite utviklet bryst. 

Tid

Ved vanlig fettsuging trenger man ikke ta hensyn til fettet som suges ut og derfor er denne metoden tidskrevende, Her benytter man seg av spesielle kanyler som høster de minste bestanddelene og de mindre fettcellene.

Ved rekonstruksjoner etter brystkreft brukes fettransplantasjon mye (spesielt over proteser) fordi det er lite vev over protesen etter brystet er fjernet.

En naturlig metode 

Mange ønsker ikke å legge inn fremmedlegemer som silikonimplantater, men vil ha noe som føles naturlig.

Fettransplantasjon til bryst passer godt for de som har implantater fra før, men ønsker å få mer fylde i brystene uten og måtte skifte til større implantater. Kvinner med lite fettlag under huden kan danne små folder i protesene som kan synes og kjennes (kalles for Rippling).

Hybrid brystforstørrelse

En Hybrid brystforstørrelse er en brystforstørrelse hvor man kombinerer protese og fett.

Brystet

Brystene består av 15 til 20 grupper med melkeproduserende kjertler, lobuli, omgitt av fettvev. Fra hver gruppe går det en melkegang til brystvorten. Rundt brystvorten er det et mørkere område, areola, som inneholder små talgkjertler som smører brystvorten og holder den myk.

En hybrid brystforstørrelse hvor protesen bygger et visst volum (f.eks. ⅔ eller ¾) og hvor fettet ligger over protesen og gjør det mykt (og skjuler f.eks. kantene på protesen) er en veldig god løsning om man har lite kjertelvolum, men allikevel endel fett på kroppen ellers. 

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifisert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. Om du ønsker å lese om Øvrige fettransplantasjons behandlinger kan du gjøre det her

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.

 

Rull til toppen