Arrkorreksjon

Stadig flere kontakter Nordstrandklinikken med ønske om å korrigere fremtredende arr fra tidligere skader eller kirurgi.

Vi på Nordstrandklinikken tilbyr ulike behandlinger for å redusere arr:

  • Kirurgisk fjerning av arr
  • Arrkorreksjon med laserbehandling og microneedling

Hvilken behandling som benyttes vil avhenge av hvordan arret ser ut. Det er heller ikke alle arr som lar seg korrigere. Når du kommer på konsultasjon hos Nordstrandklinikken, foretar vi en vurdering av situasjonen din og kommer med anbefalinger til behandling.

Kirurgisk arrkorreksjon

Ved kirurgisk arrkorreksjon fjernes arret kirurgisk, og såret sys på nytt med plastikkirurgisk teknikk. Dette vil etterlate et arr som blir penere med tiden. Kirurgisk arrkorreksjon gjøres som regel i lokalbedøvelse.

Vi setter stingene lagvis – både under huden for å holde såret sammen og gi penere arr, samt intrakutant for å unngå merker etter stingene. Stingene legges parallelt med hudens naturlige rynker og folder. De skjules så godt det er mulig ved at de plasseres i områder der de ikke er veldig synlige. Stingene under huden løser seg opp selv etter tre-seks måneder. 

Fjerning av arr med laserbehandling og microneedling

Som regel kan arr korrigeres kirurgisk, men det eksisterer også andre metoder – som laserbehandling og microneedling. 

På konsultasjon vil vi gjøre en vurdering av hva som er den beste behandlingen for korrigering av ditt arr.

Kom til oss for en uforpliktende konsultasjon

For at vi skal hjelpe deg med å avgjøre hvilken behandling du skal ha, er det viktig at du kommer til oss for en konsultasjon.

På Nordstrandklinikken vektlegger vi grundig kartlegging av din tilstand og motivasjon for behandlingen. Ved konsultasjon setter vi av god tid til å lytte til deg, slik at vi kan forstå dine ønsker og behov best mulig. Slik kan du være trygg på at du alltid vil få riktig og effektiv veiledning hos Nordstrandklinikken.

Her kan du bestille konsultasjon hos oss.

Velkommen til Nordstrandklinikken!

 

Rull til toppen