Hudoverskudd på innsiden av armene (“grevinneheng”) er vanlig, og mange ønsker å få fettsuget og strammet opp overarmene. Flere kan oppleve det vanskelig å gå i kortermet eller sommerkjole pga de opplever dette som ubehagelig og skjemmende.

Flere metoder

Oftest er det en kombinasjon av overskudd av hud og fett. Det finnes flere metoder, og hva som er best i ethvert tilfelle bør avklares med kirurgen på konsultasjon.

Fettsuging

Ved mindre tilfeller av hudoverskudd kan det være nok å fettsuge overarmen huden vil trekke seg noe tilbake.

laser-lipo

Vi har også laser-lipo prosedyrer som også kan fettsuge og samtidig stramme opp huden. Dette er en mer skånsom teknikk og kan også utføres i lokalbedøvelse.

Fett overskudd kan fjernes med vektnedgang og trening, eller fettsuging for de områdene som er resistente mot dette. Dersom det er mer hudoverskudd så vil ikke dette la seg ikke trene bort.

Operasjon og bedøvelse

Narkose

Ved en armplastikk får man en lett narkose og etter å ha satt inn mye bedøvelse fjerner vi hudoverskuddet på innsiden av overarmen og samtidig strammer opp huden. 

Fettsuging

Selve fettsugingen foretas gjennom små innstikningssteder som plasseres slik at de etterlater ubetydelige arr. Man syr med sting i flere lag som løser seg opp selv og etterlater en tynn stripe av et arr.

Etter operasjon

Man skal bruke kompresjonstøy etterpå, døgnet rundt i 3 uker og 3 uker på dagtid. For å få et optimalt resultat, og for å unngå komplikasjoner, anbefales at du er så normalvektig som mulig. 

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.

Rull til toppen