Aquagold er en behanding som kalles ofte ” the golden cocktail” og er desidert det hotteste fra L.A. Hvor en rekke kjendiser bruker aquagold i son månedlige hudpleierutine. 

Aquagold fine touch er overflatiske mikroinjeksjoner  med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden.  Aquagold fine touch består av 20 mikronåler. Mikronålene er 0,6 med mer lange og 0,13 med mer brede, som er tynnere enn menneskehår.  

Formålet med Aquagold fine touch er å mikrokanalisere og levere skreddersydde cocktails  av botox,  filler ( restylane) og mesoterapi  i en pakke direkte til huden.

Hvem passer behandlingen for?

  • Aquagold Fine touch  minsker porer  og reduserer talgproduksjonen med muskelavslappende middel ( botox).
  • Behandlingen  forebygger ansikt svette med små mikrodoser med botox.
  • Gjør huden mykere og reduserer linjer og rynker med mikrodoser med filler.
  • Forbedrer overflatiske akne arr  med mikrodoser med hyaluronsyre.
  • Tilfører huden hyaluronsyre, vekstfaktorer, peptider og antioksidanter for generell hudforbedring og forebyggende for aldring.
  • Reduserer pigmenteringer og reparerer solskader.
  • Aquagold fine touch gir en fantastisk glød og revitalisering av huden  og passer også som en red carpet behandling.

Hvilke områder kan behandles?

Behandlingen  kan utføres i ansikt, på hals og bryst. 

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er relativ smertefri. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Avhengig av tykkelse i huden kan små mikroblødninger oppleves i kort tid etter behandlingen. 

Hvor lenge varer effekten?

Full effekt av behandlingen kommer etter ca 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandlingen etter 3- 6 måneder for et godt resultat året rundt. 

Behandlingen  påvirker ikke mimikken i ansiktet  og ingen av de store musklene påvirkes. Ved  å tilføre huden denne skreddersydde blandingen overflatisk i huden vil fine linjer mykne, rødhet som følge av rosacea vil minske, svette kjertlene i ansiktet vil minske produksjonen og talgproduksjonen vil avta, som vil bedre akne. 

Rull til toppen