Det har blitt mer og mer fokus på antioksidanter den siste tiden. Hvorfor er det så viktig og hvordan påvirker dette huden vår? Det er viktig å forsvare huden mot frie radikaler, UV-stråler, infrarød stråling, forurensning og livsstilsfaktorer. Antioksidanter beskytter huden og våre celler mot slike skader. En høy solfaktor klarer ikke å gjøre hele jobben selv men behøver hjelp av antioksidanter.

VELG BRA PRODUKTER

SkinCeuticals har spesialisert seg på antioksidant serumer slik at du får et som er tilpasset nettopp din hudtype. Ved å kombinere dette med solkrem vil du få optimal beskyttelse for både ytre og indre faktorer som forårsaker aldring. Serumene motvirker blant annet fine linjer, rynker, fremmer en jevn hudtone, samt nøytraliserer frie radikaler som bryter ned volumet i huden. 

BRUK SOLKREM

Ved å påføre solkrem beskytter man huden mot UV stråler, men solkrem alene kan bare beskytte huden mot opptil 55% av frie radikaler.

Ved å bruke antioksidanter på dagtid (C E Ferulic® eller Phloretin CF®), vil du bidra til å nøytralisere frie radikaler. Bruker du derfor både solkrem og et antioksidant serum har du perfekt beskyttelse.

 Etter påføring av SkinCeutical sine serum vil du ha effekt av dette opptil 72 timer, uavhengig om du vasker eller skyller ansiktet. Du trenger derfor bare påføre det en gang om dagen. 

Skaff deg derfor en ny rutine med å påføre antioksidanter før solkrem om morgenen. Ved å gjøre dette kan du trygt nyte det fine høstværet. 

Antioksidanter for huden

LENGERE RESULTAT

Når du har vært på behandling er det viktig at du følger opp med gode rutiner hjemme. Dette vil resultere i et bedre resultat og ikke minst at resultatet vil vare lenger. Eksempler på dette er blant annet SkinCeutical serumet H.A. Intensifire som kan forlenge resultatet etter en fillerbehandling

Har du tatt laser kan nedetiden i etterkant forkortes ved å bruke SkinCeautical sitt Phyto Corrective Recoverey Mask som har en helende og beroligende effekt. Dette er også et produkt som er fint å ha i bakhånd dersom man skulle være så uheldig å brenne seg eller få en irritert hud. 

Bestill gjerne time så kan vi hjelpe deg å finne de rette produktene.

/Amalie

Kosmetisk Sykepleier

Rull til toppen